A new book was born

Incursiune in realismul magic al poporului roman: Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri de Varujan Vosganian
Săptămîna trecută, în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom, a apărut un nou volum semnat de Varujan Vosganian, Jocul celor o sută de frunze şi alte povestiri, ediţie cartonată, disponibil şi în format electronic.
Varujan Vosganian revine în Jocul celor o sută de frunze asupra realismului magic cu care este presărat romanul Cartea şoaptelor, unul dintre cele mai bune romane apărute în literatura română de după 1989.
Cele şase povestiri din Jocul celor o sută de frunze vorbesc despre neliniştile, căutările şi incertitudinile noastre, despre atîtea traume încă nevindecate. Jocul celor o sută de frunze ne previne că, dacă memoria, ca stare de luciditate, nu se regăseşte în prezentul şi chiar în viitorul nostru, viitorul nu va fi decît o reîntoarcere în trecut.

http://www.polirom.ro/stiri-si-evenimente/stiri-si-lansari/incursiune-in-realismul-magic-al-poporului-roman:-jocul-celor-o-suta-de-frunze-si-alte-povestiri-de-varujan-vosganian.html

  • Posted by  Varujan Vosganian
  • Lansari, Stiri
  • 0 Comments

Total 0 Comments

Leave a comment


Aboneaza-te la Newsletter!

Daca vrei sa afli ultimele noutati din jocul frunzelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>