Week of May 12-17 of the campaign “Learn Romanian!” of TvR 2 will be dedicated to “The Game…”!

TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte”, dedicată promovării literaturii româneşti şi a scriitorilor români contemporani. Campania se derulează pe TVR 2 şi online, pe pagina de Facebook a acestui post.

 

În cadrul campaniei, TVR 2 va difuza săptămânal – sâmbăta, după filmul de Oscar – o emisiune în care va fi prezentat un scriitor român contemporan şi cea mai nouă carte a sa.

Programul este prezentat de Ioan Buduca (foto)– eseist, publicist şi critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România. „Ne propunem să creştem interesul telespectatorilor pentru literatură şi scriitorii români contemporani şi să-i îndemnăm la lectură”, a declarat Ioan Buduca, prezentatorul emisiunii. „Campania este parte a misiunii publice a TVR de educare a publicului şi de promovare a valorilor româneşti autentice”, a adăugat Buduca.

In saptamana 12-17 mai TvR 2 va dedica seria “Citeste romaneste” volumului de proza scurta “Jocul celor o suta de frunze si alte povestiri”.

 

 

 

La sfârşitul fiecărei luni, TVR va organiza un concurs cu premii constând în cărţi cu autograf din partea autorilor prezentaţi.

  • Posted by  Varujan Vosganian
  • Interviuri, Noutati, Stiri
  • 0 Comments

Total 0 Comments

Leave a comment


Aboneaza-te la Newsletter!

Daca vrei sa afli ultimele noutati din jocul frunzelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>